Hem > Om Marcus Förlag

Om Marcus Förlag

Marcus Förlag är ett imprint till Litzon Press Förlags AB (org nr 556196-2910) och ger ut böcker om existens, tro och liv på kristen grund. I utgivningen finns biografier, livsberättelser, populärpsykologi, teologi, Bibeln, pedagogiskt material, noter och musik. Utgivningen präglas av nytänkande till form och innehåll och omfattar 30-talet titlar på år. Förlaget är fristående och privatägt. Lager och distribution finns i Örebro och redaktion och utvecklingsavdelning på Norra Älvstranden i Göteborg.

 

Har du en bokidé?

Om du har en idé eller utkast till en bok - hör av dig till oss. Att skriva en bok är en process. Som förlag är vi gärna med längs vägen. Alla frågor är välkomna till manus@marcusforlag.se.

 

När du vill skicka in ett färdigt manus

Du är alltid välkommen att skicka ett manus till Marcus förlag. Vi tar endast emot manus via e-post på adress manus@marcusforlag.se. Bifoga ditt manus som pdf- alternativt Word-dokument. Skriv gärna en kort presentation av dig själv i mailet, din bakgrund och varför du skrivit en bok.

 

Tidvis får vi in många manus och det kan därför dröja innan du får ett svar från oss. Vi har tyvärr inte möjlighet att ge generell feedback på färdiga manus.

TOPPLISTAN

Psalmanackan 2017

Folkelind Charlotta

Vardagspsalm – en sång för livet varje dag

Folkelind Charlotta

Jag fattar ingenting - möjliga svar på omöjliga bibelställen

Carlsson Leif

Jesus gick vidare och kyrkan står kvar

Jaktlund Carl-Henric

 

TOPPLISTAN BARN & UNGD.

En vän för alltid

Varley Susan

Vi tycker om dig, Konrad!

Melling David

Barnbibeln - läs med mig

Hofverberg Åsa / Smallman Steve

Småänglarna har en målardag

Tidefors Anette

 
 
 
AKTUELLT
 
 
Prova Hemmets Vän en månad gratis
 
Marcus Förlag  Box 22010  702 02 Örebro | Ordertel: 019-16 54 10 | Växel: 019-16 54 00 | Fax: 019-12 06 50 | E-post: info@marcusforlag.se